Over onze praktijk

Eigenaar

Susanne Lawro

 

Sinds 1995 is Susanne Lawro eigenaar van Psychologen Praktijk Lawro. Ze is aan de Radboud Universiteit afgestudeerd in gedragswetenschappen. Bovendien heeft ze de opleiding tot Cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut afgerond. En ze specialiseert zich verder als schema-therapeut. Daarnaast is ze gecertificeerd supervisor voor andere psychologen en ortho pedagogen.

Omdat Susanne veel verschillende behandelmethodes kan toepassen kan een traject steeds ‘op maat’ worden aangeboden en kan op elk moment worden bijgesteld als dat nodig is.

 

Behalve bovengenoemde methodes zet Susanne ook Mindfulness, oplossingsgerichte therapie en beeldcoaching/video Interactie begeleiding in.

 

Ook heeft Susanne zich gespecialiseerd in het coachen van medewerkers en managers. Ook heeft ze jarenlange ervaring in het begeleiden van cliënten met autisme en ADHD/ADD.

Daarnaast verzorgt Susanne masteronderwijs voor een hogeschool en ontwikkelt didactisch materiaal met betrekking tot oa. communicatie binnen het onderwijs en neuropsychologie.

 

Werkervaring:

Susanne heeft binnen een polikliniek voor jeugdpsychiatrie als hoofdbehandelaar en cognitief gedragstherapeut gewerkt. Daarna voerde ze werkzaamheden voor de jeugdzorg uit waar ze belast was met complexe hulpvragen.

Susanne is als manager werkzaam geweest (binnen en buiten het onderwijs) en heeft veel ervaring met het aansturen van mensen en teams.  

 

Susanne’s waarden:

Susanne is – volgens haar cliënten – empathisch, betrouwbaar, resultaatgericht en recht-door-zee. Kwaliteit staat bij haar bovenaan.

 

 

Samenwerking

 

De praktijk streeft naar een optimale samenwerking met verschillende specialisaties. PPL heeft tweemaandelijks intervisie-bijeenkomsten met collega-specialisten. 

 

We hebben een netwerk van ervaren collega-therapeuten die we - indien nodig - kunnen inschakelen.