Over onze praktijk

Eigenaar praktijk

Drs. Susanne Lawro is aan de Radboud Universiteit afgestudeerd in Orthopedagogiek. Na haar afstuderen is ze werkzaam geweest binnen het Ambulatorium van een Hogeschool waar ze psychologisch onderzoek en behandelingen uitvoerde. Ook heeft Susanne de laatste jaren binnen een polikliniek voor jeugdpsychiatrie als hoofdbehandelaar gewerkt. Daarna voerde ze werkzaamheden voor de jeugdzorg uit waar ze belast was met complexe problematieken in multi-probleemgezinnen. 

 

Susanne heeft als hoofdbehandelaar en leidinggevende in het voortgezet onderwijs gewerkt. Ze heeft zich continu bijgeschoold en na haar academische graad heeft Susanne de postdoctorale opleiding Orthopedagoog generalist met goed gevolg afgerond. Daarnaast  heeft Susanne de specialistische postdoctorale opleiding tot cognitief gedragstherapeut met succes afgerond. Susanne heeft zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in het geven van supervisie aan junior psychologen en orthopedagogen. Ze is in 2017 geslaagd voor de postdoctorale opleiding tot EMDR-therapeut. Momenteel is Susanne parttime werkzaam binnen een hogeschool als opleider Masterstudies en geeft bedrijfstrainingen. 

 

Verder werkt Susanne al sinds 1995 in haar eigen praktijk. 

 

Samenwerking

 

De praktijk streeft naar een optimale samenwerking met verschillende specialisaties. PPL heeft tweemaandelijks intervisie-bijeenkomsten met collega-specialisten. PPL is een kleine praktijk met ambitie om te groeien.